Pikantní brynza

cathleen Kuchařka:

Pomazánky 1 názor

55

Suroviny

100 g brynzy
60 -70 g másla
malá cibule
1-2 lžičky sardelové pasty
hořčice
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Utřeme brynzu se změklým máslem, přidáme hořčici a sardelovou pastu.

  2. Vmícháme drobně krájenou cibuli a máme-li i sekanou pažitku. Solit není třeba, pomazánka je slaná dost.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 21 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní brynza

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo