Pikantní brynza

cathleen Kuchařka: cathleen

Pomazánky 1 názor

Suroviny

100 g brynzy
60 -70 g másla
malá cibule
1-2 lžičky sardelové pasty
hořčice
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Utřeme brynzu se změklým máslem, přidáme hořčici a sardelovou pastu.

  2. Vmícháme drobně krájenou cibuli a máme-li i sekanou pažitku. Solit není třeba, pomazánka je slaná dost.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní brynza

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: recepty z brynzy brynza recepty recept brynza jak pripravit brynzu brynzová pomazánka se smaženou cibulkou jak se pripravuje brynza jak udelat brynzu jak vylepsit brynzu priprava brynzy pikantni brynza recept brynza těstoviny

Zapomněl/a jsem heslo