Pikantní brynza

cathleen Kuchařka: cathleen

Pomazánky 1 názor

Suroviny

100 g brynzy
60 -70 g másla
malá cibule
1-2 lžičky sardelové pasty
hořčice
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Utřeme brynzu se změklým máslem, přidáme hořčici a sardelovou pastu.

  2. Vmícháme drobně krájenou cibuli a máme-li i sekanou pažitku. Solit není třeba, pomazánka je slaná dost.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 33 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní brynza

Tématické fráze: brynza brynza recepty recepty z brynzy recept brynza priprava brynzy brynza recept pikantni brynza co je to brynza co z brynzy recept z brynzy recepty z brynzou zapecena brynza příprava brinzy top recepty brynza jak pripravit brynzu brynzová pomazánka se smaženou cibulkou jak se pripravuje brynza top recepty s brynzou z ceho je brynza recepty brynza

Zapomněl/a jsem heslo