Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 431 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,00 g |
| Tuky | 4,45 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 1,75 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 137,50 g |
| – cukry | 16,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 2 2 špekáčky ( môžu byť aj zbytky pečeného alebo vareného mäsa ) | Vepřová kýta | |
| 3 dcl 3 dcl vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý |