Nutriční hodnoty (Pečené třepané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 287 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 113,40 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 700 g 700 g brambor (nejlépe typu C) | Brambor zimní | 700 g |
| máslo (zhruba 50 g) | Máslo kravské | |
| rovná lžička lžička mletého kmínu | Kmín mletý | |
| rovná lžička lžička sušeného česneku | Česnek sušený | |
| rovná lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |