Nutriční hodnoty (Dort lesní mech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 337 kJ / 4 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,45 g |
Tuky | 279,48 g |
– nasycené | 23,73 g |
– nenasycené | 236,81 g |
–– mononenasycené | 166,49 g |
–– polynenasycené | 70,32 g |
––– omega 3 | 20,83 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 583 mg |
Sůl | 2,49 g |
Sacharidy | 451,40 g |
– cukry | 264,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g mraženého špenátu | Špenát mražený | 450 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 šálek 1 šálek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 šálek 1 šálek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
3 lžičky 3 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
šťáva a kůra z 1 citrónu | Citrón čerstvý | |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
3 3 mascarpone | Mascarpone | |
vanilkové aroma | Aroma vanilkové | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
granátové jablko nebo lesní ovoce | Granátové jablko jádra čerstvá |