Nutriční hodnoty (Brokolice/květák v těstíčku s Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 347 kJ / 561 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 40,56 g |
| – nasycené | 23,82 g |
| – nenasycené | 14,05 g |
| –– mononenasycené | 12,27 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 5,41 g |
| Sacharidy | 11,83 g |
| – cukry | 11,13 g |
| ––– laktóza | 11,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g nastrouhané Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| cca 150 g 150 g polohrubé mouky, dle hustoty těstíčka | ||
| půl lžičky lžičky prášku do pečiva, není nutný | ||
| předvařená brokolice nebo květák | Brokolice čerstvá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| tatarská omáčka nebo dipy dle chuti | Tatarská omáčka |