Nutriční hodnoty (Provensálský tuňák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 394 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
| Tuky | 20,38 g |
| – nasycené | 3,16 g |
| – nenasycené | 17,10 g |
| –– mononenasycené | 14,42 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,84 g |
| – cukry | 11,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g přepůlených cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1/2 1/2 šálku černých oliv nakrájených na plátky | Olivy čerstvé zralé | |
| 4 ks 4 ks (každý 125 g) steaků z tuňáka | Tuňák filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| pečivo k podávání | Houska pšeničná |