Nutriční hodnoty (Uzená polévka s drobením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 611 kJ / 863 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 30,99 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,31 g | 
| Tuky | 9,80 g | 
| – nasycené | 2,30 g | 
| – nenasycené | 4,64 g | 
| –– mononenasycené | 3,02 g | 
| –– polynenasycené | 1,62 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 11,57 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 151 mg | 
| Sůl | 0,32 g | 
| Sacharidy | 158,50 g | 
| – cukry | 5,76 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| uzené žebírko | Vepřová žebra | |
| 3 plátky 3 plátky celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 3 3 jarní cibulky (cibule) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 1 lžička kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička nasekané petržele | Petržel kořenová čerstvá | 5 g | 
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g | 
| 50 g 50 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 50 g |