Nutriční hodnoty (Koláč plný ovoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 963 kJ / 3 098 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,88 g |
| Tuky | 29,83 g |
| – nasycené | 7,31 g |
| – nenasycené | 14,14 g |
| –– mononenasycené | 9,27 g |
| –– polynenasycené | 4,87 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 781 mg |
| Sodík | 331 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 620,04 g |
| – cukry | 266,69 g |
| ––– laktóza | 2,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku změklého rostlinného tuku na pečení | Margarín | |
| 1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| ovoce (blumy, švestky, broskve) | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání pekáče | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| 1/4 kostky 1/4 kostky rostlinného tuku | Margarín | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru moučka | Cukr bílý | 125 g |