Nutriční hodnoty (Sépiové špagety s krevetami a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 524 kJ / 842 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,22 g |
| Tuky | 6,20 g |
| – nasycené | 1,47 g |
| – nenasycené | 3,62 g |
| –– mononenasycené | 2,05 g |
| –– polynenasycené | 1,56 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 32,28 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 77,80 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení sépiových špaget | Těstoviny sépiové | |
| sýr parmazán nebo Gran Moravia | Parmezán | |
| 500 g 500 g čerstvých (nevařených) krevet | Krevety loupané | 500 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 velké stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
| hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |