Nutriční hodnoty (Marinovaná kachní prsa se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 098 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,91 g |
Tuky | 15,34 g |
– nasycené | 4,68 g |
– nenasycené | 10,18 g |
–– mononenasycené | 4,65 g |
–– polynenasycené | 5,53 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 20,02 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 71,85 g |
– cukry | 37,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 g 300 g kachních prsou bez kůže | Kachna prso s kůží | 300 g |
70 g 70 g mrkve | Mrkev čerstvá | 70 g |
70 g 70 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 70 g |
70 g 70 g brokolice | Brokolice čerstvá | 70 g |
70 g 70 g pórku | Pórek čerstvý | 70 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce vinného octu (nebo jablečného) | Ocet lihový | 30 ml |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
cca 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
pepř mletý nebo feferonka | Pepř černý mletý |