Nutriční hodnoty (Jablka v piškotovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 858 kJ / 1 878 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,15 g |
| Tuky | 49,07 g |
| – nasycené | 9,98 g |
| – nenasycené | 28,85 g |
| –– mononenasycené | 18,20 g |
| –– polynenasycené | 10,65 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 31,95 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 833 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 287,30 g |
| – cukry | 187,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5-8 5-8 jablek (podle velikosti) | Jablko čerstvé | 975 g |
| 2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 80-100 g 80-100 g malinové marmelády (nebo jiné) | ||
| 30 g 30 g mandlí (nebo vlašských ořechů) | Mandle neloupané | 30 g |
| 70 g 70 g krupicového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 špetka 1 špetka soli do sněhu | Sůl mořská | 1 g |
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 2 špetky 2 špetky prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |