Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trojzávin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 503 kJ /
5 618 kcal
Bílkoviny140,64 g
– z toho živočišné bílkoviny41,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny99,30 g
Tuky239,93 g
– nasycené27,40 g
– nenasycené180,73 g
–– mononenasycené82,35 g
–– polynenasycené98,38 g
––– omega 37,44 g
Vláknina76,50 g
Cholesterol 804 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy685,65 g
– cukry304,05 g
––– laktóza22,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 sušené droždí Droždí sušené
200 ml 200 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
80 g 80 g oleje Olej řepkový 80 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g bílého mletého máku Mák modrý mletý 150 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
½ l žičky žičky skořice Skořice ceylonská
150 g 150 g modrého mletého máku Mák modrý mletý 150 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
½ l žičky žičky skořice Skořice ceylonská
300 g 300 g povidel Povidla 300 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.