Nutriční hodnoty (Trojzávin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 503 kJ / 5 618 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 99,30 g |
| Tuky | 239,93 g |
| – nasycené | 27,40 g |
| – nenasycené | 180,73 g |
| –– mononenasycené | 82,35 g |
| –– polynenasycené | 98,38 g |
| ––– omega 3 | 7,44 g |
| Vláknina | 76,50 g |
| Cholesterol | 804 mg |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 685,65 g |
| – cukry | 304,05 g |
| ––– laktóza | 22,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 sušené droždí | Droždí sušené | |
| 200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 80 g 80 g oleje | Olej řepkový | 80 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g bílého mletého máku | Mák modrý mletý | 150 g |
| 125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| ½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
| 150 g 150 g modrého mletého máku | Mák modrý mletý | 150 g |
| 125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| ½ l žičky žičky skořice | Skořice ceylonská | |
| 300 g 300 g povidel | Povidla | 300 g |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |