Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 116 kJ /
506 kcal
Bílkoviny20,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,33 g
Tuky12,21 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené10,02 g
–– mononenasycené8,14 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,01 g
Vláknina35,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy73,82 g
– cukry9,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-10 listů 8-10 listů kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 i více stroužků česneku Česnek čerstvý 210 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
zeleninový bujon Natur Bujón zeleninový
200 ml 200 ml pohankové lámanky Pohanka loupaná
1 lžíce 1 lžíce lahůdkového droždí (není nutné) Droždí lahůdkové 15 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.