Nutriční hodnoty (Uzené maso v pórkovo-cibulovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 221 kJ / 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 38,91 g |
| – nasycené | 10,74 g |
| – nenasycené | 18,25 g |
| –– mononenasycené | 13,82 g |
| –– polynenasycené | 4,43 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 3,04 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 26,03 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 g 300-400 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 350 g |
| 1 1 větší pórek (bílá část) | Pórek čerstvý | |
| 4 4 větší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| cca 1 hrnek 1 hrnek masového vývaru | Vývar masový | 250 ml |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |