Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a cizrny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,80 g |
| Tuky | 35,20 g |
| – nasycené | 16,04 g |
| – nenasycené | 16,86 g |
| –– mononenasycené | 9,84 g |
| –– polynenasycené | 7,02 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 78,20 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 106,80 g |
| – cukry | 52,40 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 600 g |
| 200 g 200 g vařené cizrny (příp. konzervované) | Cizrna | 200 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| cukr moučka (dle chuti) | Cukr bílý |