Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční nádivka pro hodně jedlíků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie20 458 kJ /
4 890 kcal
Bílkoviny272,94 g
– z toho živočišné bílkoviny216,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,02 g
Tuky257,44 g
– nasycené85,55 g
– nenasycené130,79 g
–– mononenasycené103,76 g
–– polynenasycené27,04 g
––– omega 32,02 g
Vláknina32,22 g
Cholesterol 3,99 g
Sodík 7,06 g
Sůl16,67 g
Sacharidy355,47 g
– cukry26,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g uzeného masitého ocásku (maso v uvařeném a vykostěném stavu)
300 g 300 g vepřového plecka Vepřová plec 300 g
200 g 200 g kuřecích stehen Kuře stehno s kůží 200 g
12 12 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 516 g
14 14 vajec Vejce slepičí 980 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
nastrouhaná kůra z 1 malého citronu Citrón čerstvý
plátky mandlí Mandle loupané
50 g 50 g pažitky Pažitka čerstvá 50 g
25 g 25 g polníčku Polníček čerstvý 25 g
25 g 25 g rukoly Rukola čerstvá 25 g
25 g 25 g česneku medvědího Česnek čerstvý 25 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.