Nutriční hodnoty (Velikonoční nádivka pro hodně jedlíků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 20 458 kJ / 4 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 272,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 216,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,02 g |
Tuky | 257,44 g |
– nasycené | 85,55 g |
– nenasycené | 130,79 g |
–– mononenasycené | 103,76 g |
–– polynenasycené | 27,04 g |
––– omega 3 | 2,02 g |
Vláknina | 32,22 g |
Cholesterol | 3,99 g |
Sodík | 7,06 g |
Sůl | 16,67 g |
Sacharidy | 355,47 g |
– cukry | 26,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g uzeného masitého ocásku (maso v uvařeném a vykostěném stavu) | ||
300 g 300 g vepřového plecka | Vepřová plec | 300 g |
200 g 200 g kuřecích stehen | Kuře stehno s kůží | 200 g |
12 12 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 516 g |
14 14 vajec | Vejce slepičí | 980 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nastrouhaná kůra z 1 malého citronu | Citrón čerstvý | |
plátky mandlí | Mandle loupané | |
50 g 50 g pažitky | Pažitka čerstvá | 50 g |
25 g 25 g polníčku | Polníček čerstvý | 25 g |
25 g 25 g rukoly | Rukola čerstvá | 25 g |
25 g 25 g česneku medvědího | Česnek čerstvý | 25 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |