Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oříšková roláda s mascarpone krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 823 kJ /
2 109 kcal
Bílkoviny58,68 g
– z toho živočišné bílkoviny52,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,75 g
Tuky148,59 g
– nasycené67,91 g
– nenasycené67,36 g
–– mononenasycené54,96 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 33,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 683 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy122,80 g
– cukry84,90 g
––– laktóza8,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 48 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce strouhaných lískových nebo vlašských ořechů
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce oleje (slunečnicový) Olej řepkový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 špetka 1 špetka soli do bílků Vaječný bílek
200 g 200 g mascarpone Mascarpone 200 g
200 200 g kelímek smetany ke šlehání 33 % Smetana kravská sladká 30%
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté kávy Káva mletá 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
moučkový cukr na poprášení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.