Nutriční hodnoty (Rychlá zeleninová polévka s párkem a noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 355 kJ / 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 57,32 g |
| – nasycené | 33,65 g |
| – nenasycené | 20,68 g |
| –– mononenasycené | 17,53 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 2,07 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 775 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 52,05 g |
| – cukry | 1,83 g |
| ––– laktóza | 0,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| polévková směs zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| vývar ( 2 kostky 2 kostky masoxu na 3 l vody) | Bujón hovězí | 20 g |
| libový párek | Párek vepřový | |
| polévkové bylinky | Libeček čerstvý | |
| pepr | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 25 g 25 g roztopeného másla | Máslo kravské | 25 g |
| 5-7 lžic 5-7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |