Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s čerstvým kozím sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 666 kJ /
876 kcal
Bílkoviny40,56 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,81 g
Tuky55,35 g
– nasycené18,04 g
– nenasycené36,54 g
–– mononenasycené31,46 g
–– polynenasycené5,08 g
––– omega 30,11 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,25 g
Sacharidy49,07 g
– cukry43,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
150 g 150 g francouzského čerstvého kozího sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
hrst hrst ořechů Vlašské ořechy
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 15 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.