Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s čerstvým kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,81 g |
Tuky | 55,35 g |
– nasycené | 18,04 g |
– nenasycené | 36,54 g |
–– mononenasycené | 31,46 g |
–– polynenasycené | 5,08 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,73 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 49,07 g |
– cukry | 43,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
150 g 150 g francouzského čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
sůl | Sůl mořská |