Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s čerstvým kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 666 kJ / 876 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,81 g |
| Tuky | 55,35 g |
| – nasycené | 18,04 g |
| – nenasycené | 36,54 g |
| –– mononenasycené | 31,46 g |
| –– polynenasycené | 5,08 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,73 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 49,07 g |
| – cukry | 43,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 g 150 g francouzského čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |