Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s pikantním terčem na zelí v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 176 kJ /
3 149 kcal
Bílkoviny203,82 g
– z toho živočišné bílkoviny188,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,57 g
Tuky210,68 g
– nasycené85,46 g
– nenasycené114,35 g
–– mononenasycené93,56 g
–– polynenasycené20,79 g
––– omega 32,19 g
Vláknina34,48 g
Cholesterol 516 mg
Sodík 5,51 g
Sůl13,60 g
Sacharidy95,75 g
– cukry54,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové pečeně bez kosti Vepřová kotleta bez kosti 800 g
680 g 680 g sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované 680 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
Bratislavská klobása Klobása
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
trochu trochu studené vody Voda
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.