Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s pikantním terčem na zelí v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 176 kJ / 3 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 188,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,57 g |
| Tuky | 210,68 g |
| – nasycené | 85,46 g |
| – nenasycené | 114,35 g |
| –– mononenasycené | 93,56 g |
| –– polynenasycené | 20,79 g |
| ––– omega 3 | 2,19 g |
| Vláknina | 34,48 g |
| Cholesterol | 516 mg |
| Sodík | 5,51 g |
| Sůl | 13,60 g |
| Sacharidy | 95,75 g |
| – cukry | 54,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové pečeně bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 800 g |
| 680 g 680 g sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 680 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| Bratislavská klobása | Klobása | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| trochu trochu studené vody | Voda | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |