Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 570 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
Tuky | 64,68 g |
– nasycené | 22,51 g |
– nenasycené | 34,61 g |
–– mononenasycené | 26,21 g |
–– polynenasycené | 8,41 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 35,40 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
špetka špetka soli, pepře a kari | Pepř černý | |
2 PL 2 PL kečupu a plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1-2 PL 1-2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
trošku trošku mouky s vodou na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |