Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 570 kJ / 1 092 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,11 g |
| Tuky | 64,68 g |
| – nasycené | 22,51 g |
| – nenasycené | 34,61 g |
| –– mononenasycené | 26,21 g |
| –– polynenasycené | 8,41 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 4,95 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| špetka špetka soli, pepře a kari | Pepř černý | |
| 2 PL 2 PL kečupu a plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1-2 PL 1-2 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| trošku trošku mouky s vodou na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |