Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 570 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny89,71 g
– z toho živočišné bílkoviny84,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,11 g
Tuky64,68 g
– nasycené22,51 g
– nenasycené34,61 g
–– mononenasycené26,21 g
–– polynenasycené8,41 g
––– omega 30,63 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 2,05 g
Sůl4,95 g
Sacharidy35,40 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
špetka špetka soli, pepře a kari Pepř černý
2 PL 2 PL kečupu a plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1-2 PL 1-2 PL sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 22.5 ml
2 PL 2 PL sádla Sádlo vepřové 30 g
trošku trošku mouky s vodou na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.