Nutriční hodnoty (Pečený pudink s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,95 g |
| Tuky | 23,99 g |
| – nasycené | 8,95 g |
| – nenasycené | 10,25 g |
| –– mononenasycené | 7,36 g |
| –– polynenasycené | 2,89 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 502 mg |
| Sodík | 313 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 140,65 g |
| – cukry | 51,20 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 1 sáček 1 sáček citronového cukru s citronovou kůrou | Cukr citronový | 8 g |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| olej na zapékací misky | Olej řepkový |