Nutriční hodnoty (Jarní salát s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 375 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 0,77 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,51 g |
| –– mononenasycené | 0,25 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,66 g |
| – cukry | 13,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
| sezamový olej | Olej sezamový | |
| trochu trochu sušené bazalky | Bazalka sušená | |
| trochu trochu vinného octu | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |