Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Máslová kuřecí kapsa s bramborovo-cibulovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 348 kJ /
1 995 kcal
Bílkoviny168,41 g
– z toho živočišné bílkoviny164,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky140,43 g
– nasycené75,69 g
– nenasycené60,21 g
–– mononenasycené42,67 g
–– polynenasycené17,54 g
––– omega 32,03 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 763 mg
Sodík 641 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy10,51 g
– cukry6,26 g
––– laktóza1,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky Kuře prso 700 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
sůl, pepř Pepř černý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
100 g 100 g hub (čerstvých, mražených) Hřib čerstvý 100 g
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
50 g 50 g anglické, nebo jiné podobné slaniny
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
špetka špetka vegety, pepř Pepř černý
brambory podle potřeby, já použila 2 středně velké, uvařené ve slupce Brambor zimní
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 1-2 kyselé okurky (nemusí být) Okurka polní zavařená
4 lžíce 4 lžíce láku z okurek-i víc, podle chuti a množství brambor Brambor zimní
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
sůl, pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.