Nutriční hodnoty (Máslová kuřecí kapsa s bramborovo-cibulovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 348 kJ / 1 995 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
| Tuky | 140,43 g |
| – nasycené | 75,69 g |
| – nenasycené | 60,21 g |
| –– mononenasycené | 42,67 g |
| –– polynenasycené | 17,54 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 763 mg |
| Sodík | 641 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 10,51 g |
| – cukry | 6,26 g |
| ––– laktóza | 1,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| 100 g 100 g hub (čerstvých, mražených) | Hřib čerstvý | 100 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 50 g 50 g anglické, nebo jiné podobné slaniny | ||
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| špetka špetka vegety, pepř | Pepř černý | |
| brambory podle potřeby, já použila 2 středně velké, uvařené ve slupce | Brambor zimní | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 kyselé okurky (nemusí být) | Okurka polní zavařená | |
| 4 lžíce 4 lžíce láku z okurek-i víc, podle chuti a množství brambor | Brambor zimní | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |