Nutriční hodnoty (Máslová kuřecí kapsa s bramborovo-cibulovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 348 kJ / 1 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 140,43 g |
– nasycené | 75,69 g |
– nenasycené | 60,21 g |
–– mononenasycené | 42,67 g |
–– polynenasycené | 17,54 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 763 mg |
Sodík | 641 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 10,51 g |
– cukry | 6,26 g |
––– laktóza | 1,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
100 g 100 g hub (čerstvých, mražených) | Hřib čerstvý | 100 g |
10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
50 g 50 g anglické, nebo jiné podobné slaniny | ||
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
špetka špetka vegety, pepř | Pepř černý | |
brambory podle potřeby, já použila 2 středně velké, uvařené ve slupce | Brambor zimní | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 1-2 kyselé okurky (nemusí být) | Okurka polní zavařená | |
4 lžíce 4 lžíce láku z okurek-i víc, podle chuti a množství brambor | Brambor zimní | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |