Nutriční hodnoty (Pečená krkovička s jarním bramborovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 123 kJ / 1 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
| Tuky | 86,85 g |
| – nasycené | 10,29 g |
| – nenasycené | 67,16 g |
| –– mononenasycené | 38,20 g |
| –– polynenasycené | 28,97 g |
| ––– omega 3 | 3,66 g |
| Vláknina | 18,14 g |
| Cholesterol | 567 mg |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 4,02 g |
| Sacharidy | 76,19 g |
| – cukry | 17,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 hrubší plátky krkovice (po cca 200 g) | Vepřová krkovice | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| 5 5 středních brambor (uvařených předem) | Brambor zimní | 250 g |
| 2 2 vejce uvařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 4-5 4-5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1-2 1-2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majonézy (nebo napůl se zakysanou smetanou) | Majonéza | 37.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |