Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 729 kJ / 1 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,91 g |
Tuky | 28,23 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 206,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kapustu postrúhame a necháme odstáť, kým nepustí šťavu. Pridáme soľ, vajce a múku tak, aby nám vzniklo stredne tuhé cesto. (Ak kapusta nepustí šťavu, pridáme troška vody.)
Krok 2: Z cesta do vriacej vody dávame halušky, ktoré tvarujeme 2 lyžicami. Keď vyplávu na povrch, varíme ešte 5 minút.
Krok 3: Ocedíme a na tanieri posypeme bohato strúhaným syrom a opraženou cibuľkou a slaninkou.
Zveřejněno 30. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné dupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Wr
Moje poznámka
Zelné dupáky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g7Wr
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 7 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 4 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 7 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 7 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 9 hodinami
Květákové placičky
Linova před 9 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
kapustové dupáky,
omacka ze zelne stavy,
recept na zelo flicky,
jídlo dupák,
zelne knedliky,
dupák jídlo,
obrázky fazole tonka
Suroviny:
zelí,
vejce,
mouka hladká,
sýr tvrdý,
cibule,
sůl,
olej,
slanina uzená
Komentáře (17)