Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s mrkví, jablky a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 173 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,06 g |
| Tuky | 3,06 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 1,44 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 1,29 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 31,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 148 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 96,00 g |
| – cukry | 86,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 5 5 malých jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| kousek kousek křenu (cca 1 KL nastrouhaného) | Křen čerstvý | |
| citronová šťáva (z půlky půlky citronu) | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |