Nutriční hodnoty (Ražniči na niti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 973 kJ / 950 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
| Tuky | 53,37 g |
| – nasycené | 33,12 g |
| – nenasycené | 18,16 g |
| –– mononenasycené | 15,05 g |
| –– polynenasycené | 3,11 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 95,05 g |
| – cukry | 14,95 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| oregano | Oregano sušené | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 3 plátky 3 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 3 plátky 3 plátky uzené kotlety | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 ml 150 ml 31% šlehačky | Šlehačka 35% | 150 ml |