Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 546 kJ /
608 kcal
Bílkoviny18,53 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,13 g
Tuky29,81 g
– nasycené7,68 g
– nenasycené22,00 g
–– mononenasycené18,06 g
–– polynenasycené3,94 g
––– omega 30,07 g
Vláknina33,18 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy51,11 g
– cukry26,00 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 400 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
půl lžičky lžičky drceného kmínu Kmín mletý
půl lžičky lžičky sušeného česneku Česnek sušený
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 - 250 ml 200 - 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 225 ml
1 1 čerstvou kapii Paprika červená čerstvá 250 g
100 g 100 g (hrst) mražených fazolek Fazolky mražené 100 g
libeček Libeček čerstvý
2 lžíce 2 lžíce smetany nebo kokosového mléka Smetana kravská sladká 12% 50 ml
dle potřeby lžičku lžičku solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.