Nutriční hodnoty (Salát s tresčími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 127 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,96 g |
| Tuky | 0,15 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
| – cukry | 3,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti libovolného salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 konzerva 1 konzerva tresčích jater | Treska játra | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| bílý vínny ocet | Ocet vinný bílý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |