Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 320 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,82 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
| – cukry | 11,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |