Nutriční hodnoty (Boloňská omáčka s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 945 kJ / 943 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 37,07 g |
– nasycené | 8,11 g |
– nenasycené | 25,17 g |
–– mononenasycené | 20,78 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 440 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 40,24 g |
– cukry | 26,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
400 400 g loupaných rajčat v plechovce | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
oregano | Oregano sušené | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |