Nutriční hodnoty (Krkovice zapečená v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 11 371 kJ / 2 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 129,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 228,75 g |
| – nasycené | 103,01 g |
| – nenasycené | 112,09 g |
| –– mononenasycené | 93,88 g |
| –– polynenasycené | 18,21 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 5,29 g |
| Sůl | 12,90 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krkovice (plátky) | Vepřová krkovice | 400 g |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 3 lžičky 3 lžičky kořenící směsi na krkovičku | ||
| 100 g 100 g eidamu (strouhaného) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| sklenice sklenice leča 330 g (Znojmia) | Zelenina směs sterilovaná | |
| sklenice sklenice rajčatové omáčky s olivami a bazalkou 400 g (Panzani) | Olivy čerstvé zralé | |
| olivový olej | Olej olivový |