Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlívová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie5 222 kJ /
1 248 kcal
Bílkoviny19,89 g
– z toho živočišné bílkoviny2,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,83 g
Tuky86,61 g
– nasycené55,08 g
– nenasycené30,18 g
–– mononenasycené26,94 g
–– polynenasycené3,24 g
––– omega 30,33 g
Vláknina34,57 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 620 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy79,97 g
– cukry13,99 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
30 dkg 30 dkg hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 300 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
mletý kmín Kmín mletý
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 lžičky 2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.