Nutriční hodnoty (Vepřové na česneku se špenátem 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 872 kJ / 208 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,62 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g | 
| Tuky | 8,06 g | 
| – nasycené | 1,99 g | 
| – nenasycené | 3,67 g | 
| –– mononenasycené | 2,88 g | 
| –– polynenasycené | 0,78 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 12,60 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 116 mg | 
| Sůl | 0,21 g | 
| Sacharidy | 19,60 g | 
| – cukry | 12,60 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| palička palička česneku (prolisovaného) | Česnek čerstvý | |
| 2 2 cibule (nakrájené na hrubo) | Cibule čerstvá | 140 g | 
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| 10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 4 4 nové koření | Nové koření | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 špenát | Špenát čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
| česnek podle chuti | Česnek čerstvý |