Nutriční hodnoty (Pečené vepřové koleno na černém pivu 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 536 kJ / 2 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 200,42 g |
| – nasycené | 56,14 g |
| – nenasycené | 144,14 g |
| –– mononenasycené | 104,07 g |
| –– polynenasycené | 40,07 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,75 g |
| – cukry | 21,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového kolene | Vepřové koleno bez kosti | 800 g |
| 2 dl 2 dl černého piva (Kozel) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2-3 2-3 menší cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| vývar z uvařeného kolena | Vepřové koleno bez kosti |