Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na fenyklu, paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 785 kJ / 1 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,15 g |
| Tuky | 52,15 g |
| – nasycené | 19,87 g |
| – nenasycené | 26,92 g |
| –– mononenasycené | 21,52 g |
| –– polynenasycené | 5,40 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 29,12 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 627 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 71,20 g |
| – cukry | 39,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového masa (kýta, kotleta, krkovice) | Vepřová kýta | 600 g |
| 1 bulva 1 bulva čerstvého fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 1 1 velká bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 70 g 70 g rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 70 g |
| koření na steak | Koření Argentina | |
| půl lžičky lžičky čubrice (není nutná) | Čubrica | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru | Cukr bílý | 7.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla (kdo chce dá olej) | Sádlo vepřové | 30 g |