Nutriční hodnoty (Chlupaté knedlíky s vepřovou konzervou, zelím a cibulkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 431 kJ / 2 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,74 g |
Tuky | 16,24 g |
– nasycené | 3,68 g |
– nenasycené | 7,28 g |
–– mononenasycené | 4,64 g |
–– polynenasycené | 2,63 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 380,55 g |
– cukry | 32,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g nastrouhaných syrových brambor | Brambor zimní | 800 g |
1-2 1-2 vejce (většinou dávám jedno, podle velikosti) | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g polohrubé mouky (dle potřeby i více) | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
300 g 300 g uvařeného zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
1-2 sklenice 1-2 sklenice lepší vepřovky ve vlastní šťávě | ||
sádlo | Sádlo vepřové | |
3 3 cibule osmažené na sádle | Cibule čerstvá | 210 g |