Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chlupaté knedlíky s vepřovou konzervou, zelím a cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 431 kJ /
2 015 kcal
Bílkoviny66,76 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,74 g
Tuky16,24 g
– nasycené3,68 g
– nenasycené7,28 g
–– mononenasycené4,64 g
–– polynenasycené2,63 g
––– omega 30,12 g
Vláknina47,00 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy380,55 g
– cukry32,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g nastrouhaných syrových brambor Brambor zimní 800 g
1-2 1-2 vejce (většinou dávám jedno, podle velikosti) Vejce slepičí 105 g
sůl Sůl mořská
300 g 300 g polohrubé mouky (dle potřeby i více) Mouka pšeničná polohrubá 300 g
300 g 300 g uvařeného zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
1-2 sklenice 1-2 sklenice lepší vepřovky ve vlastní šťávě
sádlo Sádlo vepřové
3 3 cibule osmažené na sádle Cibule čerstvá 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.