Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s rajčaty a mangoldem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 816 kJ / 1 868 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 105,01 g |
| Tuky | 46,43 g |
| – nasycené | 6,31 g |
| – nenasycené | 37,94 g |
| –– mononenasycené | 20,81 g |
| –– polynenasycené | 17,13 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 180,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 169,58 g |
| – cukry | 25,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařené cizrny (příp. konzerva) | Cizrna | 500 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 3 hrsti 3 hrsti nakrájených mladých listů mangoldu (příp. špenátu) | Mangold | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| 5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř černý mletý | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |