Nutriční hodnoty (Péti plněné ranečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 436 kJ / 1 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,80 g |
| Tuky | 86,27 g |
| – nasycené | 22,31 g |
| – nenasycené | 56,30 g |
| –– mononenasycené | 41,31 g |
| –– polynenasycené | 14,99 g |
| ––– omega 3 | 3,96 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 114,75 g |
| – cukry | 26,25 g |
| ––– laktóza | 18,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 250 ml |
| 12 dkg 12 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| 25 dkg 25 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 10 dkg 10 dkg sýra 40 % | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| potravinářská niť na zavázání ranečku |