Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na cibuli a jablíčku s celerovo- bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,83 g |
| Tuky | 44,08 g |
| – nasycené | 17,30 g |
| – nenasycené | 20,86 g |
| –– mononenasycené | 15,69 g |
| –– polynenasycené | 5,17 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 21,45 g |
| Cholesterol | 2,01 g |
| Sodík | 452 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 83,57 g |
| – cukry | 23,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 střední jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 plátek 1 plátek citronu | Citrón čerstvý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 50 ml 50 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 50 ml |
| 50 ml 50 ml koňaku | Brandy | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská |