Nutriční hodnoty (Bakoňské kotlety z Krušovic)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 221 kJ / 2 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 152,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
| Tuky | 156,97 g |
| – nasycené | 78,92 g |
| – nenasycené | 68,54 g |
| –– mononenasycené | 59,61 g |
| –– polynenasycené | 8,93 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 31,00 g |
| – cukry | 23,30 g |
| ––– laktóza | 17,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kotlet bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 600 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1/4 kg 1/4 kg žampionů nebo čerstvých hub | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1/4 l 1/4 l sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 2 dcl 2 dcl zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| zázvor | Zázvor sušený |