Nutriční hodnoty (Jahodové lasagne s tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 366 kJ / 1 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,65 g |
| Tuky | 65,50 g |
| – nasycené | 40,75 g |
| – nenasycené | 21,50 g |
| –– mononenasycené | 18,85 g |
| –– polynenasycené | 2,65 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 11,25 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 81,40 g |
| – cukry | 78,65 g |
| ––– laktóza | 8,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g jahod na omáčku | Jahody čerstvé | 200 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 15 g |
| 8 plátků 8 plátků lasagní | Lasagne | |
| 250 g 250 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| vanilková pasta - dle chuti | Pasta vanilková | |
| sůl | Sůl mořská |