Nutriční hodnoty (Bramborový salát s tuňákem a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 329 kJ / 2 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,98 g |
| Tuky | 47,53 g |
| – nasycené | 10,98 g |
| – nenasycené | 21,06 g |
| –– mononenasycené | 16,83 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 48,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 722 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 334,50 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 plechovky 2 plechovky tuňáka | Tuňák filet | |
| malá plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| majonéza | Majonéza | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |