Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprové pesto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 985 kJ /
475 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky50,50 g
– nasycené3,45 g
– nenasycené45,05 g
–– mononenasycené32,00 g
–– polynenasycené13,05 g
––– omega 34,10 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,23 g
Sůl8,00 g
Sacharidy2,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g očištěného čerstvého kopru Kopr nať čerstvý 50 g
50 ml 50 ml oleje dle chuti (např. řepkový, olivový) Olej řepkový 50 ml
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
česnek Česnek čerstvý
ocet jablečný, vinný Ocet lihový
mleté ořechy vlašské, piniové... nebo mandle Vlašské ořechy mleté
parmezán, grana padano Parmezán
zakysaná smetana, jogurt Jogurt kravský bílý 3,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.