Nutriční hodnoty (Koprové pesto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 985 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 50,50 g |
| – nasycené | 3,45 g |
| – nenasycené | 45,05 g |
| –– mononenasycené | 32,00 g |
| –– polynenasycené | 13,05 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 2,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g očištěného čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 50 ml 50 ml oleje dle chuti (např. řepkový, olivový) | Olej řepkový | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| ocet jablečný, vinný | Ocet lihový | |
| mleté ořechy vlašské, piniové... nebo mandle | Vlašské ořechy mleté | |
| parmezán, grana padano | Parmezán | |
| zakysaná smetana, jogurt | Jogurt kravský bílý 3,5% |