Nutriční hodnoty (Dobrý zeleninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 684 kJ / 2 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
| Tuky | 9,40 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 5,40 g |
| –– mononenasycené | 2,30 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 107,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20,31 g |
| Sůl | 50,00 g |
| Sacharidy | 480,00 g |
| – cukry | 427,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg paprik (měla jsem míchané) | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg salátových okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
| 250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |