Nutriční hodnoty (Kapr pečený po třeboňsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 760 kJ / 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 65,77 g |
| – nasycené | 42,48 g |
| – nenasycené | 22,48 g |
| –– mononenasycené | 20,80 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,24 g |
| – cukry | 1,48 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kapra po 150 g | Kapr | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
| 80 g 80 g másla nebo sádla | Máslo kravské | 80 g |