Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr pečený po třeboňsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 760 kJ /
660 kcal
Bílkoviny3,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky65,77 g
– nasycené42,48 g
– nenasycené22,48 g
–– mononenasycené20,80 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,24 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,24 g
– cukry1,48 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra po 150 g Kapr
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
80 g 80 g másla nebo sádla Máslo kravské 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.