Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Sterilované kedlubny na dušené zelí

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2013 09:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 788 kJ / 1 622 kcal
Bílkoviny84,00 g
Tuky4,00 g
Vláknina120,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,92 g
Sůl54,00 g
Sacharidy252,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 4. 2014 17:20

No vidíš?? Já to viděla a nepamatuji si to!!:-O

nigina

21. 9. 2013 21:57

1974andrea:andrejka, ďakujem vám :-) vyskúšam to, mám veľmi rada kaleráb, teda tie kedlubny :yes:

jarka skrobakova

21. 9. 2013 11:31

Bezva nápad, moc se mi to líbí Andry :yes::yes::-K

hanes24 hanes24

21. 9. 2013 02:16

To bude dobrota! :yes:Jasný bod:yes:Když to tak vidím, napadá mě, že by šly kedlubny i zkvasit jako zelí. Od kamaráda vím, že Rusové zkvašují všechnu zeleninu, ale i houby, nejen zelí a okurky.:yes:

Majka8

21. 9. 2013 01:52

Ivana Ch:Já taky ne....už jsem letos nezasadila,rodina ji nesnáší:-//

ivulinka ivulinka

20. 9. 2013 20:47

Nikdy jsem o takovém receptu neslyšela, ale jak vidno je velmi zajímavý a taky dobrý nápad jak se poprat s úrodou kedlubnů, Andri, moc se mi to líbí:yes:

Ivana Ch

20. 9. 2013 17:55

To je bezva, kedlubnové zelí máme rádi, cuketové vůbec né. Já vůbec nemůžu cuketu v kuchyni používat, to už by mě vyhnali.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 9. 2013 17:26

Taky miluji jak kedlubnové, tak cuketové zelíčko :-)

1974andrea 1974andrea

20. 9. 2013 13:11

nigina:Kedlubnové zelí dělám tak, že si na másle orestuji najemno nakrájenou cibuli, poté zapráším trochou mouky. Udělám vlastně cibulovou jíšku ,na ni dám nastrouhané kedlubny. Podliji, osolím, okmínuji a vařím do změknutí. Nakonec dochutím cukrem a octem;-) Lze takto upravit i cuketu, jen se vaří krátce, aby se nerozvařila;-)

nigina

20. 9. 2013 12:54

Prosím, ako sa varí kedlubny aby boli ako dusené zelí?

pipre pipre

20. 9. 2013 12:39

Paráda, kedlubny upravené na způsob zelí mám moc ráda! Podobně jsem zavařovala i ředkvičky, jen bez kmínu:-) Do několika sklínek jsem dala celé malé ředkve a do dalších nahrubo strouhané. A snědlo se to úplně všechno na rozdíl od okurek, které jsem měla ještě další rok.:yes:+2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sterilované kedlubnové zelí kedlubnové zelí zavařené zavarene kedlubnove zeli kedlubnové zelí sterilované jak zavarit kedlubnove zeli dušene kedlubnove zeli nakladane kedlubnove zeli kedlubnové zelí sterilovat zavařování kedluben kedlubnové zelí kedlubnové zelí zavařování jak zavařit kedlubny zavařené kedlubny kedlubnové zelí nakládané kedlubnové zelí-zavařené nakládané kedlubny zavařování kedlubnového zelí sterilované kedlubnové zelí recept zavarovani kedlubnove zeli zelí z kedluben

Suroviny: kedlubna, sůl, cukr, ocet, kmín drcený, kedlubna

TopRecepty.cz

Sterilované kedlubny na dušené zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yzG7