Nutriční hodnoty (Žravé řezy se smetanou a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 764 kJ / 3 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,48 g |
Tuky | 135,74 g |
– nasycené | 76,11 g |
– nenasycené | 45,70 g |
–– mononenasycené | 39,32 g |
–– polynenasycené | 6,38 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 4,86 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 665 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 391,60 g |
– cukry | 217,60 g |
––– laktóza | 21,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
2 2 mandarinkové kompoty (po 310 g) nebo 2 jahodové kompoty (po 310 g) | Mandarinka zavařená | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání (33% tuku) | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
400 ml 400 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
šťáva z kompotů dolitá vodou do 750 ml vody | Šťáva z kompotu | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |