Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zbojnický bůček (nebo plec))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 855 kJ /
3 311 kcal
Bílkoviny110,15 g
– z toho živočišné bílkoviny100,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,15 g
Tuky294,17 g
– nasycené100,51 g
– nenasycené159,97 g
–– mononenasycené127,30 g
–– polynenasycené32,67 g
––– omega 31,72 g
Vláknina10,78 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,34 g
Sacharidy51,80 g
– cukry13,14 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže Vepřový bok 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
80 g 80 g cibule Cibule čerstvá 80 g
80 g 80 g žampiónů Žampion čerstvý 80 g
80 g 80 g paprikových lusků Paprika bílá čerstvá 80 g
80 g 80 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 80 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
80 g 80 g tuku Margarín 80 g
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.