Nutriční hodnoty (Zbojnický bůček (nebo plec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 855 kJ / 3 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
Tuky | 294,17 g |
– nasycené | 100,51 g |
– nenasycené | 159,97 g |
–– mononenasycené | 127,30 g |
–– polynenasycené | 32,67 g |
––– omega 3 | 1,72 g |
Vláknina | 10,78 g |
Cholesterol | 348 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,34 g |
Sacharidy | 51,80 g |
– cukry | 13,14 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže | Vepřový bok | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
80 g 80 g žampiónů | Žampion čerstvý | 80 g |
80 g 80 g paprikových lusků | Paprika bílá čerstvá | 80 g |
80 g 80 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 80 g |
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
sůl a pepř | Pepř černý |