Nutriční hodnoty (Zbojnický bůček (nebo plec))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 855 kJ / 3 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g |
| Tuky | 294,17 g |
| – nasycené | 100,51 g |
| – nenasycené | 159,97 g |
| –– mononenasycené | 127,30 g |
| –– polynenasycené | 32,67 g |
| ––– omega 3 | 1,72 g |
| Vláknina | 10,78 g |
| Cholesterol | 348 mg |
| Sodík | 2,65 g |
| Sůl | 6,34 g |
| Sacharidy | 51,80 g |
| – cukry | 13,14 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového bůčku bez kosti a kůže | Vepřový bok | 500 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
| 80 g 80 g žampiónů | Žampion čerstvý | 80 g |
| 80 g 80 g paprikových lusků | Paprika bílá čerstvá | 80 g |
| 80 g 80 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 80 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
| sůl a pepř | Pepř černý |